ISTEN HOZOTT!

Szívből örülünk annak, hogy meglátogatod honlapunkat! Ezeken az oldalakon szeretnénk megmutatni azt, hogy mit jelent számunkra Jézus Krisztus és milyen hatással van ránk az Ő szeretete, valamint kicsit jobban megismerhetsz minket és közösségünket.

Mindenek előtt hadd mondjam el, hogy mi a Jászsági Gyülekezetben teljes szívvel hiszünk abban, hogy a Jézus Krisztussal való személyes kapcsolat minden ember számára a legfontosabb dolog ebben az életben, és mivel ez elérhető, ez a legnagyobb örömhír, amit kaphattunk.

Hiszünk abban is, hogy a Jézusban hívő embereknek szükségük van egy családias, szeretetet-teljes közösségre, ahol növekedni és fejlődni tudnak. Mi is egy ilyen gyülekezetet építünk itt a Jászságban, miközben jó kapcsolatokra törekszünk más, hozzánk hasonló célokkal rendelkező közösségekkel is.

Ha erre jársz, látogass meg minket istentiszteleteinken vagy más rendezvényeinken, szívesen és szeretettel várunk!

Amennyiben részletesebb információkat szeretnél megtudni rólunk, kérlek, szánj rá néhány percet és nézz szét a honlapunkon.

Ha bármilyen kérdésed, véleményed, javaslatod van, írd meg nekünk! Örömmel fogadjuk és szívesen válaszolunk – ha tudunk.

Szívből kívánjuk, hogy legyen egy áldott napod!

Baráti üdvözlettel: a Jászsági Gyülekezet vezetősége